jump to navigation

Universitatea de Stat – 65 ani 30 septembrie 2011

Posted by Popa Ion in diverse.
trackback

Miine, 1 octombrie, Universitatea de Stat din Moldova implineste frumoasa virsta de 65 ani. Aceasta sarbatoare este cea mai importanta pentru fiecare student, profesor sau simplu lucrator la Universitate. Astazi, 30 septembrie, ora 15:00, in incinta Teatrului de Opera si Balet se desfasoara sarbatoarea prilejuita de cea de-a 65-a aniversare de la fondarea institutiei de invatamint. La sarbatoare sunt invitati toti studentii care au obtinut invitatia si pot intra liber, toti profesorii si organele care se afla la conducere.

Printre invitati am fost si eu, deoarece sunt si eu student la USM :o0ps:. As putea spune ca a fost un eveniment foarte interesant. L-am ascultat si pe Domnul presedinte interimar dl Marian Lupu, pe dl Gheorghe Ciocanu, si pe multi altii.

Este un moment istoric si dupa spusele dl presedinte, deoarece a mentionat ca si el o terminat o facultate aici si acum il ajuta sa sa conduca un stat, care se confrunta cu probleme de diferit tip. Teatrul de Opera si Balet a fost gazda acestei festivitati minunate … ca fundal pe scena a fost atasat logotipul Universitatii, vedeti imaginea

Comentarii»

1. Reclame - 9 noiembrie 2011

Si multi inainte!


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: