jump to navigation

alegerile din 28 noiembrie 30 noiembrie 2010

Posted by Popa Ion in diverse.
trackback

…………………………….DIN NOU COMUNISTII

Da, un adevarat spectacol pe scena din Moldova, fara a ridica un deget au iesit in fata,  au stat linistiti in fotoliile de acasa stiind ca victoria le va apartine, oricit de mult nu sar da straduinta partidele democratice.  Avem in tara cu o lume aparte, cred ca sunteti la curent cine este aceasta lume dar cred ca e si cazul sa o mentionez si eu: bunicii nostri, rusii care locuiesc pe teritoriul nostru, moldovenii care muncesc in Rusia si stiind ca acolo isi pot face un ban pentru a rezista problemei banilor. Sincer imi pare rau pentru studentii care nu au mers la votare , nu au mers din cauza ca le-au fost lene , asta e problema , la noi in tara oamenii sunt lenosi, pentru ei e mai interesant sa faca o facultate si sa obtina diploma aia prin mita sau alte moduri mai contemporane, si sa plece peste hotare dupa aia sa faca un ban „slugarind” la cineva strain.

In al doilea rind ce se petrece la noi in Moldova e ceva anormal, oameni buni in asa tara mica , o tara care e vestita numai prin vinurile sale, o tara care nu stie ce inseamana demnitate, ea in plus nici nu stie cum sa fie condusa, cine s-o conduca. Ei vorbesc de alianta , dar ei macar stiu ce inseamna alianta? Ei stiu doar cine sa preia puterea si sa se scalde in bani cum au facut sarmanii comunisti.

Uitativa ce zic unii presedinti de partide:

Dorin Chirtoacă: Este surprinzător pentru mine că PCRM are 40%. Nu știu ce a fost în capul alegătorilor!

Este surprinzător pentru mine că PCRM are 40 de procente. Nu știu ce a fost în capul alegătorilor. Au fost trași pe sfoară”, a declarat edilul Capitalei în cadrul unei emisiuni televizate de la ProTV Chișinău.

Vlad Filat:

„Astăzi terminăm oferta noastră și o vom expedia colegilor din Alianță. PLDM este gata să meargă în opoziție, dar nu face alianță cu PCRM. Astăzi urmează să mai avem niște consultări cu partenerii externi, după care, cel mai probabil, voi invita colegii din Alianță mâine pentru discuții. Vom insista ca înainte de a discuta despre funcții să stabilim principiile pe care se va baza următoarea coaliție. PLDM nu va accepta șantajul și condiționările”.

 

Declarațiile aparțin președintelui PLDM, Vlad Filat, lansate în urmă cu puțin timp după o întâlnire cu activul formațiunii sale.

„Vom insista în continuare pe principii și valori, dar nu vom accepta șantajul și condiționările. Nici afirmații de genul „dacă nu ne oferiți o funcție, atunci mergem în altă direcție”…”, a ținut să sublinieze Filat. Întrebat de jurnaliști dacă a fost șantajat, Filat a menționat că anticipează anumite lucruri. „Declarațiile pe care le-am auzit ieri ar trebuie să fie trecute doar pe declarații, iar liderii să revină la dialog”, a precizat Filat.

Vedeți mai jos date comparative: 29 iulie 2009 – VS 28 noiembrie 2010

Eu cred ca daca Marian Lupu nu face o alianta corecta atunci ziua 7 aprilei 2009 se va repeta, asta la sigur nu e exclus faptul asta, este evident. Asa ca rugativa pentru gindirea lui Lupu, datii dvs. ideii daca el nu le cunoaste ce sa faca pentru a fi si Moldova in rind cu toate. Eu ca student sincer as dori sa fie o guvernare in tara buna, ca atunci cind voi iesi de pe bancile universitatii sa nu plec peste hotare sa-mi  cistig existenta vreau sa ramin in tara mea si sa lucrez pe meseria pe care la moment o studiez.

 

 

 

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: